Helena vill se rutiga bidrag. Klicka på loggan.

På Arlanda satt många ansikten på unga killar och tjejer med budskapet att vi alla är världsmedborgare. Så tolkar jag veckans triss. Bilderna är uppspända på ställningar, de är genomskinliga. Jag fotade dem så att jag såg deras ansikten. Bakgrunden är fönster, bänkar och gaten till flygplanen, som står där utanför.

Klickbara Bilder /Amanda

Taggar:

 1. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Kristallina, tack för din kommentar. Det är dags att gå runda nr två, så att jag inte missar några bidrag. Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 2. Kristallina’s avatar

  Vilka underbara bilder och ja, jag har läst bland kommentarerna hur dem blev till ;) Fantastiskt!
  Ha en trevlig dag!

  Svara

 3. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Susanna. Tack för din kommentar. Jag tycker bättre om min triss nu än när jag la in den. Budskapet är viktigt och med de helt genomskinliga ansiktena blev effekten rutig. Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 4. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Anette. Jag valde motivet fort. Fotona hade jag nyligen överfört till datorn. Med nya ögon såg jag att de var rutiga och budskapet ville jag dela med mig av. Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 5. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej min anonyma vän. Du har helt rätt, hade jag fotade från nacken så hade man i stället sett människor passera förbi och en cafeteria. Nu ser man hur det ser ut mot gaten och fönstrena. Ha en skön och solig vecka.
  /Amanda

  Svara

 6. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Pialotta. Min triss eller mina foton var en slump att jag tog medan vi väntade på att vår väska skulle komma. Jag hittade fotona direkt när jag skulle titta efter något rutigt. Jag har nyligen överfört dem till datorn. Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 7. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Susanne. Ibland när jag fotar vet jag inte varför jag tar en bild eller hur det ska se ut. Jag tyckte om de färgglada ansikena som var genomskinliga. Fram ifrån så bildade taket och fönstrna mönster. Jag ändrade mig och behöll bilderna. Nu fick de tjäna som min rutiga triss. Ha en skön och solig vecka. /Amanda

  Svara

 8. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Gärdsmygen. Kul att du gillade min rutiga triss. Jag tycker själv att den sticker ut. Budskapet är också något som jag ville dela med mig av. Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 9. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Hedwig. Massor av ansikten i olika färger med ungdomar från alla världens hörn satt i ankomsthallen. De var genomskinliga bilder och de satt utspända i ställningar. Hade jag tagit dem från nacken hade jag fått med ankommande flygresenärer och caféterian. Efter tre foton var minneskortet fullt.
  Det som är rutigt på fotona är mönster från taket, fönster mm. Jag tog dem mest för att ha något att göra innan vår resväska kom. Ha en skön vecka och hoppas solen lyser i Norrköping också. /Amanda

  Svara

 10. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej igen Anita. Min triss brev något som jag inte hade tänkt på. Jag hittade fotona snabbt då de nyligen överförts till datorn. Jag tycker mer om bilderna när jag har kunnat använda dem och budskapet är också viktigt. Ha en solig och bra vecka. /Amanda

  Svara

 11. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej mina anonyma vän Anita. Nu går jag vidare till din kommentar. /Amanda

  Svara

 12. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Sarah. Ibland så blir det inte vad man har tänkt sig. Den här gången hittade jag mina rutiga foton fort, då de nyligen har överförts till datorn.
  Ha en solig och skön vecka. /Amanda

  Svara

 13. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Maria, jag tyckte först att fotona var något som jag bara knäppte i väntan på att få vår resväska. Därefter har de fått en annan innebörd. Valet var givet när trissen hade temat rutigt. Ha en bra vecka. /Amanda

  Svara

 14. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Milla, fotona blev bra, då man lagt ner en hel del arbete på dem innan de sattes upp. Alla ansikten var uppspända och genomskinliga. Alla effekter fick jag på köpet. Ha en skön vecka, hur går det med din diet? /Amanda

  Svara

 15. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Sladden, kul att du gillade min triss. Vi tillhör de som också gillar portar. Tänk om flera upptäckte hur kul det är. Ha en bra vecka. /Amanda

  Svara

 16. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Megera. Kul att du gillade min något udda triss. Jag tog fotona för drygt två veckor sedan när vi kom från Grekland. Fotona kom till användning trots allt. Budskapet är också en orsak till att jag valde just dessa foton som rutiga i min triss . Ha en solig och skön vecka. /Amada

  Svara

 17. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej min anonyma vän. Jag tyckte att de färgade genomskinliga ansiktena var vackra, Alla kom från olika delar av vår värld. Det som jag tyckte störde var att jag fick med konturerna av det som var på andra sidan. Men nu tycker jag att de är effektfulla och fick passa i veckans rutiga triss.
  Ha en fortsatt bra vecka. /Amanda

  Svara

 18. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Susanne Lindén. Man behöver inte välja bild. Jag tycker som du att de genomskinliga ansiktena blev effektfulla med mönstret från fönstrena etc. Budskapet var det som bilderna ville visa, vår olikhet, men att vi ändå tillhör samma värld. Ha en bra vecka. /Amanda

  Svara

 19. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Ulrica, härligt att du förstår innebörden i bilderna. Jag gillade alla färger och att bilderna var genomskinliga. Mönstret av fönster och annat blev till ett rutigt mönster. Ha en fortsatt bra vecka. /Amanda

  Svara

 20. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Maria. Ansiktena var uppspända på ställningar och de var helt genomskinliga. Som du skriver kan det ha tagits utifrån, men då hade jag stått ute där flygplanen parkerar. Jag valde att fota den fram ifrån, så de detaljer som syns är terminalen, fönstrena och gaten. Effekten fick jag på köpet. Ha en bra vecka. /Amanda

  Svara

 21. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej igen Sussa. För mig är trissen också originell. Jag hade kunnat fotat flera ansikten om inte minneskortet hade tagit slut. Som tema rutigt fick de bli mitt bidrag. Jag trodde inte att jag skulle använda dessa bilder, men varför inte? /Amanda

  Svara

 22. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Sussa, fel länk brukar jag också skicka. Nu tar jag din kommentar. /Amanda

  Svara

 23. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Christina. Ibland fotar jag något som känns onödigt. De genomskinliga ansiktena kom till användning i veckans triss. /Amanda

  Svara

 24. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej igen Birgitta, att skicka fel länk gör jag ofta. Vi är nog flera som gör det. /Amanda

  Svara

 25. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Birgitta, det fanns många ansikten i olika färger på Arlanda, men jag kunde bara få dessa tre, då minneskortet var fullt. Kameran strulade under min senaste vecka på Kreta. Jag har skrivit lite mera om de uppspända genomskinliga ansiktena. /Amanda

  Svara

 26. Margareta-Fotomix’s avatar

  Hej Hasse, nu skiner väl solen på dig också. Första gången på länge, jag har längtat. Fotona i min triss valde jag när jag såg att de var rutiga. Så mycket krångel jag hade med batteri och minneskortet, vill jag inte uppleva igen. Ha en skön vecka. /Amanda

  Svara

 27. Susanna’s avatar

  Ursnyggt!
  /Susanna

  Svara

 28. Anette’s avatar

  Vad snyggt det blev med din rutiga triss, men en klar röd tråd! /Anette

  Svara

 29. Anonym’s avatar

  Snygga bilder. Och jag antar att det är rutiga är mönstret som syns bakom ansiktena? ;-)

  Svara

 30. Pialotta’s avatar

  Så himla käckt:-) Bra tänk/Pialotta

  Svara

 31. Susanne’s avatar

  Oj, vilka reklambilder! Och rutorna syns då bland ansiktena.

  Svara

 32. Gärdsmygen’s avatar

  Riktigt, riktigt läckert!!

  Svara

 33. Kadermo’s avatar

  Menar du att bilderna sitter på väggarna ? Så snyggt och ett angeläget budskap. Gillar alla tre skarpt.

  Svara

 34. ormbunke’s avatar

  Häftiga bilder på rutigt

  Svara

 35. Anonym’s avatar

  Häftiga bilder på rutigt. Anita

  Svara

 36. sarah’s avatar

  Häftig och annorlunda triss =)

  Svara

 37. Maria’s avatar

  Ett annorlunda bidrag som jag gillar! Ska jag välja en bild så blir det mittenbilden.

  Svara

 38. milla’s avatar

  Coola bilder =)

  Svara

 39. Sladden’s avatar

  Fina bilder och bra tolkning.

  Svara

 40. Megera’s avatar

  Häftigt….och visst syns rutorna…..bra tolkning och jag tror också budskapet är det du skrev.

  Svara

 41. susanne lindén’s avatar

  Fin tolkning av temat! Går inte att välja någon favorit …alla är lika fina.
  Ha det gott!

  Svara

 42. Ulrica’s avatar

  Skön tolkning, vi är som mosaik en liten bit av alla människor och världar vi mött. Således rutiga i alla oändlighet :)

  Svara

 43. Anonym’s avatar

  WOW det var ett mycket kretivt, snyggt och på alla sätt ett foto i mästarklass.

  Svara

 44. Maria’s avatar

  Jo de ansiktena var faktiskt rutiga, ser nästan ut som att bilderna är tagna genom ett fönster.

  Svara

 45. Sussa’s avatar

  Originellt!

  Förlåt hade fel länk till mitt bidrag i min förra kommentar … som du kan ta bort.

  Svara

 46. christina’s avatar

  Snygg triss och bra tolkat! Väljer alla!!/christina

  Svara

 47. foto CHIP Birgitta’s avatar

  Direktlänken till mitt bidrag kommer med detta inlägg (sorry)

  Svara

 48. foto CHIP Birgitta’s avatar

  Dessa gillar jag – liksom en röd tråd i temat :)
  Intressanta bilder – man vill titta mer och mer …
  natti natti

  Svara

 49. Hasse A’s avatar

  Morrn.

  Kul ide, det är alltid kul med nya ”grepp”.

  Ha de bra

  Hasse A

  Svara

« Tillbaka till textkommentarer
:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: